TRAINING INSPECTEUR BRANDVEILIGHEID


Training inspecteur brandveiligheid
U als eigenaar of huurder van een gebouw bent verantwoordelijk voor de gezondheid en veiligheid van de bewoners/cliënten. De verantwoordelijkheid voor de brandveiligheid is wettelijk vastgelegd in de Woningwet.
De overheid, in veel gevallen vertegenwoordigd door de brandweer, is niet verantwoordelijk bij een calamiteit, hoewel
vaak anders wordt verwacht.
Veel gebouweigenaren of gebruikers worstelen vaak met de vraag hoe hier grip op te krijgen.

In deze cursus wordt u klaargestoomd om zelf uw gebouwen te beoordelen op brandveiligheid en zelf gebreken te kunnen signaleren. U leert welke aandachtspunten belangrijk zijn bij een inspectie, wat u moet beoordelen en hoe problemen opgelost moeten worden.


Wim Oosterwold
Adviseur
tel.:      085 - 065 7645

mob.:  06 - 1248 2000
oosterwold@vestrium.nlKaj Landkroon
Adviseur
tel.:      085 - 065 7645
mob.: 
06 - 1192 7823 landkroon@vestrium.nl


     
Doel inspecteur brandveiligheid:
Deze training begint 's morgens om 09.00 uur. Wij geven u uitleg over de brandveiligheidsregels uit het Bouwbesluit, waarbij wordt ingezoomd op Bouwkundige, Installatietechnische en Organisatorische aspecten (BIO).


In de les zal ruim aandacht besteed worden aan de brandwerendheden van verschillende bouwconstructies, daarnaast wordt kort ingegaan op de geldende wet- en regelgeving omtrent ontvluchting, brandcompartimentering en brandveiligheidsinstallaties.

Na de lunch zullen we op locatie gaan en wat we 's morgens hebben geleerd gaan we nu in de praktijk uitvoeren. U registreert in twee uren alle gebreken. Na deze inspectie gaan we alle geconstateerde gebreken gezamenlijk bespreken op de trainingslocatie.

Locatie opleiding:
Afhankelijk van de standplaats van de cursisten zal een centrale locatie worden bepaald. Bij een minimale deelname van vijf cursisten zal deze opleiding worden ingepland.

Indien binnen uw organisatie minimaal vijf cursisten interesse hebben kunnen we ook een in-company training bij u op locatie verzorgen.

Bij voldoende belangstelling zal een cursusdatum worden vastgesteld, in overleg met de cursisten. De training begint om 09.00 uur en omstreeks 15.30 uur ronden we deze training af.

Doelgroep:
De training inspecteur brandveiligheid is bedoeld voor directievoerders, projectleiders en mutatieopzichters van  woningcorporaties, gemeenten, omgevingsdiensten en applicateurs.

Contact:
Voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen op de volgende manieren:
tel.:  085 - 065 7645 / 06 - 1248 2000
mail: info@vestrium.nl / oosterwold@vestrium.nl


of via ons contactformulier door op de volgende link te klikken: contactformulier

Kosten:

Prijs: € 350,00 per persoon (excl. BTW), inclusief cursusmateriaal, koffie/thee en lunch. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname.Powered by webXpress