TRAINING BRANDMELDINSTALLATIE

 
Brandmeldinstallatie? Wat betekent dit voor u?
In deze cursus worden de beginselen van brandmeldinstallaties uitgelegd. Zodoende hoeft u niet een volledige cursus "Beheerder BMI” te volgen; deze cursus is namelijk specifiek voor mensen die in de praktijk met deze installaties moeten werken, of de meest uitgebreide cursus "Projecteringsdeskundige” volgen om meer inzicht in deze installaties te krijgen. In een half dagdeel legt Michiel Welbergen u alle geheimen uit van een brandmeldinstallatie.


Michiel Welbergen
Adviseur
tel.:      085 - 065 7645

mob.:  06 - 1539 0559
welbergen@vestrium.nl

Inhoud:
In deze cursus gaan we in een half dagdeel in, op de basis van een brandmeldinstallatie. U krijgt meer inzicht in wat een brandmeldinstallatie nou eigenlijk precies is en doet, voor welke gebruiksfuncties het verplicht voor uw gebouw(en) verplicht is en waar uw verantwoordelijkheden liggen. U leert de opbouw van een BMI, de verschillende detectiemethodes, de verschillende wetten en normen, certificering en waar u in de praktijk rekening mee moet houden bij het gebruik van een BMI.

Doelgroep:
Deze cursus is bestemd voor iedereen die de verantwoordelijkheid heeft binnen zijn of haar organisatie over brandmeldinstallaties (ben je dan ook OP en zou je dan niet alles al moeten weten?), zoals bijvoorbeeld gebouweigenaren, conciërge school, VVE beheerders en vastgoedmanagers. Maar ook voor iedereen die op een andere manier regelmatig te maken heeft met brandmeldinstallaties en er meer over wil weten, zonder meteen een complete installatie te kunnen ontwerpen of bedienen.

Vooropleiding:
Voor deze cursus dient u minimaal over een mbo-werk- en - denkniveau te beschikken (verkregen door opleiding of ervaring), er is echter geen vooropleiding over brandmeldinstallaties of andere brandveiligheidssystemen vereist.

Locatie opleiding en inschrijving:
Afhankelijk van de standplaats van de cursisten zal een centrale locatie worden bepaald. Bij een minimale deelname van vijf cursisten zal deze opleiding worden ingepland.

Indien binnen uw organisatie minimaal vijf cursisten interesse hebben kunnen we ook een in-company training bij u op locatie verzorgen.
Bij voldoende belangstelling zal een cursusdatum worden vastgesteld, in overleg met de cursisten. De lestijden beginnen om 09.00 uur tot 11.30 uur.

Contact:
Voor deze cursus kunt u contact met ons opnemen op de volgende manieren:
tel.: 
085 - 065 7645 / 06 - 1539 0559
mail: info@vestrium.nl / welbergen@vestrium.nl

of via ons contactformulier door op de volgende link te klikken: contactformulier

Kosten:
Prijs: € 75,00 per persoon (excl. BTW), inclusief cursusmateriaal, koffie/thee. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname.
Powered by webXpress