ONS TEAM


Brandveiligheid voor iedereen, optimalisatie voor de klant en het vergroten van het brandveiligheidsbesef binnen Nederland en daarmee de veiligheid. Dit zijn enkele begrippen waar wij als VesTrium Brandveiligheidsconsultancy naar streven.

Ons adviesbureau is gespecialiseerd in brandveiligheid, hierdoor is onze kennis hoog en kunnen we u volledig ondersteunen. Wij geven advies en denken mee over oplossingen voor het afstemmen van de juiste preventiemaatregelen en strategieën. Ons werkterrein betreft de volledige bouw- en vastgoedbranche, van nieuwbouw tot bestaande bouw, van enkele woningen tot woonzorgcentra en van winkels tot grote industriële complexen. Met hun jarenlange ervaring op het gebied van brandveiligheid staan onze medewerkers garant voor een hoge kwaliteit.

Onze specialisten komen graag bij u langs om de diverse mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Gezamenlijk zullen wij uw wensen en onze mogelijkheden bespreken. Ons streven is om in ieder gebouw de balans te vinden tussen optimale brandveiligheid tegen aantrekkelijke kosten, met als einddoel dat u er zeker van kunt zijn dat het met de brandveiligheid goed zit.

Powered by webXpress