HOME


VesTrium is een consultancybureau in de brandveiligheid dat streeft naar optimalisatie voor de klant. Ons bureau is gespecialiseerd in brandveiligheid en bouwmanagement en opgericht in 2017. Ons motto is afkomstig van ’s werelds beste voetballer, Johan Cruijff:
"Ik hou van werken, zolang het werken is waarvan ik hou.”

Met deze visie is VesTrium gestart, waarmee we bij willen dragen aan een brandveiliger Nederland.

VesTrium onderscheidt zich ten opzichte van haar concurrenten door een scherpe prijs tegenover een hoge kwaliteit. We nemen onze opdrachtgevers zoveel mogelijk werk uit handen, waarbij we hen in het gehele traject begeleiden. Het doel is langdurige relaties aan te gaan, waarbij het brandveiligheidsniveau van de gebouwen of de ontwerpen van de opdrachtgevers naar een hoger plan wordt getild, tegen zo laag mogelijke kosten. Voor een volledig overzicht van ons aanbod, klik op werkzaamheden.

Onze naam is een samenvoeging van
Vesta en Trium. Vesta is de Romeinse godin van de eendracht en de veiligheid in de staat, wat één op één overeenkomt met onze missie om een brandveiliger Nederland te creëren. Het laatste deel van onze naam verwijst naar de drie directieleden; Wim Oosterwold, Michiel Welbergen en Kaj Landkroon. We hebben allen onze ervaring opgebouwd bij diverse adviesbureaus.


Voor een uitgebreide presentatie klik op ons team.
Powered by webXpress